Leer van een hacker tijdens webinar Samen Digitaal Veilig op 23 november

Een digitaal ongelukje zit in een klein hoekje. Hoe krijgt een hacker het voor elkaar om in 5 seconden al je digitale informatie te verwijderen? Vanuit het platform Samen Digitaal Veilig wordt er op woensdag 23 november van 10.30 – 11.30 uur een webinar georganiseerd. In dit webinar legt een hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid.

Samen Digitaal Veilig webinar 2

Programma

  • Initiatiefnemers Samen Digitaal Veilig door Mohamed Nabih van MKB Nederland (5 min)
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door Farid Boutiba van het Digital Trust Center (5 min)
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (MSc, CISA, CISSP) (20 min). Wouter is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes. Na het horen van zijn verhaal wil jij je bedrijf veilig maken.
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Ron Vermeulen van Samen Digitaal Veilig (20 min)
  • Ruimte voor vragen (10 min)

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Maak gebruik van het platform Samen Digitaal Veilig
TLN geeft digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Met dit platform kun je, kosteloos, je bedrijf digitaal weerbaar maken. Hoe? Dat hoor je tijdens het webinar of kijk voor meer informatie op onze website.

Lees ook het artikel over Samen Digitaal Veilig uit HUB 9 – ICT special voor meer informatie. We gaan in gesprek met Mathieu Daalder, directeur Innovatie van IVBB: ‘Ondernemers denken vaak: het gaat mij niet overkomen. Maar die gedachte is niet terecht’, aldus Daalder. ‘Hackers gaan met een soort sleepnet het internet over. Zodra ze ergens een kans zien, grijpen ze die. Je bent een willekeurig slachtoffer.’

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.

Vragen
Voor organisatorische vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling Evenementen, evenementen@tln.nl.