Nieuwe corona-monitor: help TLN om jou en jouw collega’s beter door de crisis te loodsen

Met de corona-monitor wil TLN de actuele gevolgen van de coronacrisis voor de bedrijfstak in beeld brengen. Hiervoor hebben we de hulp van TLN-leden hard nodig. We vragen leden daarom om deze enquête in te vullen. De uitkomsten zijn van grote waarde om TLN-leden beter te helpen door de coronacrisis te komen.

Lorry on motorway in motion – zon

Met de uitkomsten krijgen we zicht op de huidige situatie in de bedrijfstak, zoals de ontwikkelingen van omzet, personeelsbezetting en verwachtingen voor de (nabije) toekomst. Dit soort gegevens zijn van grote betekenis om de lobby richting overheid, kabinet en ook op Europees niveau te onderbouwen. Zo is het belangrijk zicht te krijgen op de effecten van de beperkende regeringsmaatregelen, zoals de avondklok en de strenge lockdown. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar het gebruik van de financiële steunmaatregelen en de gevolgen van de verschillende regelgeving op Europees niveau.

Nieuw in deze corona-monitor is het verzoek dat een TLN-redacteur eventueel kan bellen voor een verdiepend gesprek. We willen aan de hand van sprekende voorbeelden in onze eigen media laten zien welke effecten de corona-crisis heeft op de transport- en logistieke sector. Juist in deze tijd is het extra belangrijk over actuele informatie te beschikken. Omstandigheden veranderen snel.

Naar verwachting ontvangen alle TLN-leden de vragenlijst medio deze week in hun mailbox. Doel is zo veel mogelijk relevante informatie boven tafel te krijgen zonder dat het de ondernemers veel tijd kost de vragenlijst in te vullen.

Vragen of opmerkingen? Mail ze naar info@tln.nl

Bekijk hieronder de resultaten van de eerdere monitors: