Nieuwe versie Handboek rij- en rusttijden beschikbaar

Het handboek ‘Goed omgaan met rij- en rusttijden en digitale tachograaf’ is geactualiseerd. Iedere werkgever, zelfstandige en chauffeur in het beroepsgoederenvervoer heeft ermee te maken: de rij- en rusttijden. Het handboek beantwoordt vragen die in het beroepsgoederenvervoer dagelijks aan de orde zijn en bevat tips over het omgaan met de digitale tachograaf/smart tacho. Ook de wijzigingen die voortvloeien uit het Mobility Package zijn verwerkt in deze vernieuwde editie. Bestel het handboek nu via de ledenwinkel van TLN.

Handboek rij- en rusttijden TLN

In het handboek worden de geldende regels kort en duidelijk uitgelegd. Daarbij wordt ingegaan op de rij- en rusttijden, arbeidstijden, digitale tachograaf en smart tacho. Dat gebeurt aan de hand van voorbeelden, het bespreken van de geldende regelgeving en het bieden van samenvattende schema’s. Ook bevat het boekje veel tips over het omgaan met de digitale tachograaf/smart tacho en het voorkomen van boetes. Kortom, het boekje is een must voor iedereen die met rij- en rusttijden en de registratie daarvan te maken heeft.

Bestel het handboek rij- en rusttijden
Het vernieuwde handboek is vanaf nu te bestellen in de ledenwinkel van TLN. De kosten voor het handboek bedragen € 13,25 excl. BTW voor niet-leden en € 10,08 excl. BTW voor TLN-leden.