Nomineer kandidaten voor ‘Ridder 2019’ en ‘Veilig Transport’

Vanaf nu kunt u kandidaten nomineren voor twee nieuwe prijzen van de TVM Awards: Ridder 2019 en ‘Veilig Transport’. Deze prijzen worden op 26 oktober uitgereikt.

Helene2-1

Aanmelden kan via www.tvmawards.nl.

​Ridder 2019 is een prijs voor een beroepschauffeur die zich verdienstelijk heeft gemaakt of iets betekend heeft voor transportveiligheid. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn doordat hij of zij langdurig schadevrij heeft gereden of door een heldhaftige actie op de snelweg. Kijk voor de criteria en voorwaarden hi​er.

Juryprijs​

Ridder 2019 is een juryprijs van en voor chauffeurs. Vanuit iedere provincie zit er een beroepschauffeur in de jury. Daarnaast is er een onafhankelijke voorzitter in de persoon van voormalig politicus en officier van justitie Fred Teeven. Hij is tegenwoordig parttime buschauffeur. Naast de eer verdient de winnaar van Ridder 2019 een prachtige TVM Award plus een VIP-arrangement voor twee personen voor de 2020-editie van de TT van Assen.

Veilig Transport​

Veilig Transport is de naam van de TVM Award die op 26 oktober wordt uitgereikt aan een (transport)onderneming die vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid een positieve bijdrage levert aan transport- en verkeersveiligheid en daarmee aantoonbaar een verschil maakt. Ook dit is een juryprijs. In de jury zijn de partners van de TVM Award vertegenwoordigd. Onafhankelijk voorzitter is Frits van Bruggen, directeur van de ANWB.

Veiligste Chauffeur​

Het NK Veiligste Chauffeur, ook een TVM Award, is inmiddels in volle gang. Ruim duizend beroepschauffeurs nemen deel aan deze competitie, waarvan de finale op zaterdag 26 oktober plaatsvindt op het TT Circuit in Assen. Het NK Veiligste Chauffeur maakt deel uit van de TVM Awards, het nieuwe initiatief van TVM verzekeringen dat moet bijdragen aan meer transport- en verkeersveiligheid. Tevens wil TVM hiermee haar waardering tonen voor de Nederlandse beroepschauffeurs. De winnende onderneming van Veilig Transport ontvangt naast een prachtige TVM Award ook nog een fraaie plaquette voor aan de muur.

Partner​

TLN is partner van de TVM Awards. Andere partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Advance Groep.

Meer informatie over de TVM Awards kunt u hier vinden.​