Online simulator elektrisch laden geactualiseerd

Je overweegt als ondernemer om te investeren in elektrische voertuigen. Maar hoe past dit in je businessmodel? Met welke kosten moet je rekening houden? En moet je je planning aanpassen? Hiervoor is de Online simulator elektrisch laden ontwikkeld. Met deze praktische webtool krijg je als ondernemer snel en eenvoudig een eerste inzicht in wat elektrisch rijden betekent voor je bedrijfsbeleid, zowel financieel als organisatorisch. De webtool is onlangs volledig geactualiseerd.

Online simulator elektrisch rijden 2

Snel een eerste inzicht op basis van jouw eigen gegevens
Op basis van de door jou ingevoerde gegevens – zoals het type voertuig, het actuele energietarief, de lengte van de route en het aantal stops – berekent de webtool onder andere het benodigde type accu, de operationele kosten, de benodigde laadtijd en het type laadpaal.

Kortom, een handig hulpmiddel voor ondernemers die overwegen te gaan investeren in zero-emissie voertuigen maar eerst meer inzicht willen krijgen in wat dit betekent voor hun businessmodel.

Klik hier om direct aan de slag te gaan met de Online simulator elektrisch laden.

Initiatiefnemers
De Online simulator elektrisch laden is ontwikkeld door Districon in opdracht van TLN en evofenedex en met steun van de Topsector Logistiek.