Pittig verkiezingsdebat verwacht van TLN en Natuur & Milieu

TLN organiseert samen met Natuur & Milieu een verkiezingsdebat in de ochtend van woensdag 10 maart, vanaf 10.15 uur. Het debat gaat over een onderwerp dat bovenaan de prioriteitenlijst van veel politieke partijen staat: verduurzaming. Ben je benieuwd wat de politiek de komende jaren ook van jou gaat verwachten? Iedereen is van harte welkom om dit debat digitaal te volgen. Je krijgt over twee weken een uitnodiging. Maar zet het nu alvast in je agenda.

Snelweg – A6 – Flevoland – Polder – Groene energje – windmolen

Tweede Kamerleden van de grote politieke partijen gaan met elkaar in debat over een aantal prikkelde stellingen onder leiding van BNR-presentator Maarten Bouwhuis. Het belooft een pittig debat te worden over de onvermijdelijkheid van een kilometerheffing, over de financiële steun van de overheid die nodig is om voor 2025 meer schone vrachtauto’s op de weg te krijgen, over hoe concreet de plannen van de politiek zijn voor een nationaal brede laadinfrastructuur en wat de politiek over heeft voor transportinnovaties.

Kortom, allemaal thema’s waar de politiek de komende jaren beslissingen over gaat nemen en voor jou als ondernemer van belang zijn. Thema’s die ook in ons verkiezingsmanifest ‘Samen verdienen, samen verduurzamen’ prominent naar voren komen. Wij zijn blij dat wij dit debat uitgerekend met Natuur & Milieu kunnen organiseren want samen willen we betrouwbaar, haalbaar en betaalbaar duurzaamheidsbeleid voor de sector transport en logistiek.

We zien je graag op 10 maart!

Weet je nu al dat je het debat wilt volgen? Je kunt alvast een mail sturen naar Mira Levi (mlevi@tln.nl)