Presenteer uw innovatie aan honderden vakcollega’s en stakeholders

Op zaterdag 10 november organiseert TLN het jaarlijkse congres TLN Live 2018. Dit jaar wordt het extra bijzonder, want TLN viert zijn 25-jarig bestaan. U kunt tijdens het congres uw innovatie laten zien op het zogeheten TLN Powerplein.

Powerplein-1

​Grijp uw kans en vier met uw innovatie en honderden bezoekers ons jubileum. En wel op een unieke locatie: de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam, de combinatie van historie, haven en industrie én de plek voor innovatie.

Uw innovatie

Natuurlijk, in onze sector wordt volop geïnnoveerd. Dat is mooi, want zonder vooruitgang staat de wereld stil. Heeft u als bedrijf een innovatie of ontwikkeling die u graag wilt delen met vakcollega’s en interessante stakeholders, dan nodigen wij u van harte uit deze te laten zien op het TLN-congres.

Tijdens ontvangst en borrel willen we de bezoekers op een (inter)actieve manier de ontwikkelingen en innovaties binnen de branche laten zien op het zogeheten Powerplein. Waar denken we bijvoorbeeld aan: een elektrische vrachtauto, innovatieve concepten in uw bedrijfsvoering, een innovatie binnen uw warehouse met bijvoorbeeld VR-brillen, enzovoort, enzovoort.

Opgeven/meer informatie

U kunt zich opgeven of meer informatie opvragen door een mail te sturen aan tlnlive@tln.nl. Eén van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op. U kunt ons ook bellen: 088-4567116 (Tineke Hoogland).

Wij zien uit naar uw innovatie en naar een fantastisch en vooral inspirerend TLN Live 2018.