Problemen met elektrisch vervoer?

TLN wil graag in contact komen met ondernemers die problemen ervaren of voorzien met de overgang naar elektrisch vervoer of in de voorbereiding daar naartoe. Meld je bij ons, deel je verhaal en draag bij aan een zogeheten “Groenboek” waarmee TLN naar de overheid wil stappen.

elektrisch laden truck

TLN wil concrete voorbeelden van waar ondernemers tegenaan lopen in hun voorbereidingen en activiteiten naar emissieloos vervoer op papier zetten. Dat zijn bijvoorbeeld problemen bij het aanvragen van een netverzwaring bij de netbeheerder voor elektrische voertuigen, niet kunnen elektrificeren omdat je geen netaansluiting krijgt, problemen met je businesscase voor elektrische vracht- en bestelauto’s of met de subsidieregelingen voor zero emissie vervoer? Andere ervaringen of knelpunten met betrekking tot duurzaam vervoer zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Stuur een berichtje naar redactie@tln.nl en vermeld je naam en telefoonnummer er bij. Ben je niet zo’n schrijver en wil je je ervaring liever mondeling delen, dan kan dat ook! Wij schrijven het dan op naar aanleiding van een telefoongesprek met jou.