Regionale bijeenkomsten over de toekomstagenda

Tijdens de onderhandelingen over de cao voor 2023 hebben TLN en VVT met de vakbonden een toekomstagenda samengesteld. Op deze toekomstagenda staan belangrijke onderwerpen die invloed hebben op de toekomstbestendigheid van de cao Beroepsgoederenvervoer en de verhuur van mobiele kranen. TLN wil hierin het geluid van haar leden horen en organiseert daarom binnenkort vijf regionale bijeenkomsten om hierover met leden in gesprek te gaan.

Building up on their ideas
Shot of two businessmen having a discussion in an office

Tijdens de bijeenkomsten zullen de aanwezige regionale bestuurs- en deelmarktleden, onder leiding van Emile van Duren (PRC), TLN van input voorzien op belangrijke onderwerpen zoals de opbouw van het loonhuis en de standaard- versus minimum-cao. Het overzicht van alle onderwerpen kan je vinden in het cao-akkoord. De conclusies van deze bijeenkomsten zullen samengebracht worden en leidend zijn in de onderhandelingen met de vakbonden over de onderwerpen op de toekomstagenda.

De data voor deze bijeenkomsten zijn als volgt:

  • Regio Noord: Donderdag 13 april 2023
  • Regio Noord-West: Maandag 17 april 2023
  • Regio Oost: Maandag 8 mei 2023
  • Regio Zuid: Donderdag 25 mei 2023
  • Regio West: Donderdag 1 juni 2023

Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar zou je wel graag een sessie willen bijwonen? Informeer dan via secretariaat@tln.nl naar de mogelijkheden. Let op; er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Uiteraard kan je ook altijd input leveren via het regiobestuur, dan wel het deelmarktbestuur.