Ridders van de Weg 2018: “Prestaties om supertrots op te zijn”

Afgelopen zaterdag, op 29 september, vond de vijftigste editie van de Dag van Veilig Transport – Ridders van de Weg plaats. Dit event wordt georganiseerd door TVM verzekeringen.

Ridders20van20de20Weg

​Er werden in totaal 206 Ridders gehuldigd die gedurende lange tijd schadevrij hebben gereden. Het ging om 129 Zilveren Ridders (vijf jaar), 65 Gouden Ridders (tien jaar) en twaalf Diamanten Ridders (twintig jaar). Verschillende TLN-leden ontvingen afgelopen zaterdag een onderscheiding. Wij willen hen van harte feliciteren!

Minister Cora van Nieuwenhuizen was de eregast tijdens de drukbezochte bijeenkomst. Zij sprak lovende woorden. “Het wordt alsmaar drukker op de wegen in Nederland, dus in die zin  wordt het steeds moeilijker om schadevrij te blijven. Dat het deze vrachtwagenchauffeurs wel is gelukt en sommigen zelfs twintig jaar lang, dat mogen ze echt uitdragen. Dat zijn prestaties om supertrots op te zijn”, aldus de minister.

Veilig op​ Weg-truck

Tijdens het event was TLN aanwezig met de Veilig op Weg-truck om aandacht te vragen voor de Veilig op Weg-les, waar TVM verzekeringen ook sponsor van is. Deze langstlopende les over de dode hoek wordt als sinds 2002 door ervaren chauffeurs gegeven. Meer informatie is op de website van Veilig op Weg te vinden.​