Rijverbodenmaandoverzicht 2021 (januari & februari) beschikbaar voor TLN Internationaal leden

TLN maakt jaarlijks een rijverbodenmaandoverzicht voor TLN leden met een internationaal lidmaatschap. Dit overzicht van rijverboden – alleen nog januari en februari 2021 – is vanaf nu te downloaden via de website van TLN.

Het maandoverzicht van de rijverboden voor de maanden januari en februari 2021 bevat de algemene rijverboden op nationaal en regionaal niveau. Verschillende EU-lidstaten hebben helaas nog geen informatie gegeven over hoe ze de rijverboden het komende jaar gaan toepassen. Het overzicht is met uiterste zorg samengesteld met de tot nu toe beschikbare informatie. Op het moment dat wij over nieuwe informatie beschikken wordt het overzicht geactualiseerd en is deze op onze website bij de rijverboden te downloaden. Daarnaast zijn er in sommige landen op lokaal niveau extra rijverboden. Kijk hier voor deze informatie, de tijdvensters van de nationale, regionale en lokale rijverboden en de specifieke routes.

Het maandoverzicht is onderaan deze pagina te downloaden (exclusief voor TLN-leden met een internationaal lidmaatschap). De verwachting is dat de TLN rijverboden poster eind januari verzonden wordt. Vanwege de pandemie hebben enkele landen hun rijverboden opgeheven. Raadpleeg onze interactieve kaart voor de meest actuele informatie.