Tijdelijke vervanging gezocht voor project Veilig op Weg!

TLN is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur/voorlichter (man of vrouw) die enthousiast wil meewerken aan het project Veilig op Weg. Het gaat om een tijdelijke vervanging voor de periode januari tot en met half mei 2021.

Auto20Veilig20op20Weg202018_80x80

Het project heeft tot doel leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool bewust te maken van het veilig deelnemen aan het verkeer, in het bijzonder in de buurt van vrachtwagens. Concreet gaat het over de gevaren van de dode hoek. Met het project gaan we met een truck met oplegger langs scholen. Kinderen krijgen les in veiligheid en mogen in de cabine kennismaken met de truck en zelf ervaren wat je wel en niet kunt zien.

Affiniteit met lesgeven
We zoeken iemand met een groot rijbewijs, code 95 en affiniteit met het lesgeven aan leerlingen van de hoogste klassen van het basisonderwijs. TLN verzorgt de gehele organisatie van het project, de afspraken en het benodigde lesmateriaal. Van tevoren wordt aangegeven welke scholen in de week bezocht gaan worden. Het gaat om drie tot vier dagen per week, maar het is ook mogelijk belangstelling te tonen als je één of twee dagen beschikbaar bent. Er is een vergoeding beschikbaar.

Schoolbezoeken gaan door
Ondanks de coronacrisis gaan de bezoeken aan de scholen door. Er is veel belangstelling voor de les. Reden voor de tijdelijke vervanging is het zwangerschapsverlof van onze chauffeur/voorlichter Corina Hamer.

Interesse?
Heb je interesse? Neem dat contact op met Hannie Besseling, coördinator van het project, via telefoon 0884567177 of hbesseling@tln.nl