TLN en dutchtel beginnen samen TLN Telecom

​Transport Logistiek Nederland (TLN) en dutchtel gaan vanaf dit jaar de samenwerking aan onder de naam TLN Telecom.

TLN_LOGO_TELECOM_RGB

Omdat TLN hun leden nóg meer wil gaan servicen, hebben zij een partner gevonden in dutchtel. Een telecompartij die zich voornamelijk toelegt op het inkopen van telecom voor hun klanten.

Exclusieve prijzen

Voor TLN Telecom zijn er bij twee leveranciers exclusieve prijzen bedongen. Een van die leveranciers is T-Mobile. Voor die provider is gekozen, omdat zij de laatste jaren te boek staan als de beste provider van Nederland. Daarnaast is er ook een speciaal aanbod bij een leverancier met een uniek concept om drie netwerken simultaan te gebruiken zonder extra kosten. ‘De samenwerking met beide partijen is optimaal. Met T-Mobile hebben we al jaren een goede band. Hierdoor zijn we in staat geweest scherp in te kopen met excellente voorwaarden. Voor WeConnect is gekozen vanwege hun unieke concept. Voor de transportsector is deze innovatieve M2M/IoT-oplossing zeer interessant’, aldus Patrick Balleur, mede-eigenaar en initiatiefnemer van TLN Telecom.

Perfecte partner

Voor Sjors Jepkema, al bijna 20 jaar relatiebeheerder bij TLN, is TLN Telecom een goede zet om het mooie ledenvoordeelprogramma van TLN uit te breiden. ‘In dutchtel zien wij hiervoor de perfecte partner. Met hun enthousiasme, specialisme en adequate opvolging van de gemaakte afspraken zijn ze van grote toegevoegde waarde op het ledenvoordeelprogramma van TLN. Onze prioriteit is dat onze leden gebruik kunnen maken van een excellente service voor een scherp ledentarief’, aldus Jepkema.