TLN Live 2019: over 30 dagen is het zover!

Het jaarlijkse congres, TLN Live, editie 2019, komt eraan! De toekomst van transport en logistiek, daar gaat het dit jaar om. Heeft u zich al opgegeven?

Header_TLNLive

​TLN Live 2019 vindt plaats op zaterdag 9 november in het Inspyrium in Cuijk. Vanaf 14.00 uur ontvangen wij u graag in deze unieke en inspirerende locatie en nemen we u mee in een wereld van innovaties op het ‘Powerplein’. Ruim veertig (!) vernieuwingen hebben we voor u in de aanbieding, van de Green Dino rijsimulator en Mainport Traffic Monitor tot alle soorten elektrisch vervoer, van motoren tot vrachtwagens. Kortom: hier maakt u kennis met de toekomst van transport en logistiek, het thema dat ook centraal staat bij de sprekers op ons congres.

Mooi progra​​​​mma

Elisabeth Post, sinds een half jaar voorzitter van TLN, deelt met u haar eerste ervaringen in de sector en de visie van TLN op de toekomst van onze belangrijke sector. En natuurlijk is ook Cora van Nieuwenhuizen, onze minister van Infrastructuur en Waterstaat, op ons congres aanwezig om in gesprek te gaan met onze energieke presentator Maarten Bouwhuis. Verder presenteren ondernemers en specialisten drie opvallende innovaties van het Powerplein ‘on stage’. En een programma dat over de toekomst gaat, is pas compleet met de uitreiking van de JongTLN Award.

Sfe​er

Na het podiumprogramma kunt u zich weer onderdompelen in de gezelligheid van het Powerplein, van het gezelschap van collega-ondernemers, relaties en medewerkers van TLN. Een perfecte sfeer  voor het avondprogramma.

Aanm​​elden

TLN Live 2019 trekt ieder jaar honderden bezoekers. Heeft u zich nog niet aangemeld? Binnenkort ontvangt u of uw bedrijf een herinnering van de uitnodiging met een persoonlijke aanmeldlink. Wilt u daar niet op wachten en u meteen aanmelden? Dat kan via www.tlnlive.nl (aanmelden kan alleen als u ingelogd bent).​