TLN, TVM en Hausfeld bundelen krachten

In december 2016 kozen wij uit 20 aanbieders voor de samenwerking met het internationaal in kartelschade gespecialiseerde advocatenkantoor Hausfeld & Co. En nu heeft de grootste transportverzekeraar TVM zich ook bij deze samenwerking aangesloten.

claimtruckfabrikanten-3

Transportondernemers met een TVM- verkeersrechtsbijstandverzekering krijgen de kosten voor rechtsbijstand volledig vergoed door TVM wanneer zij zich aansluiten bij het collectief TVM/TLN/Hausfeld. Die ondernemers hoeven na afronding van de zaak geen enkele vergoeding te betalen aan Hausfeld & Co. Een eventuele compensatie komt volledig ten goede aan de ondernemer. Klanten van TVM ontvangen binnenkort persoonlijk informatie op welke manier ze zich kunnen registreren voor de truckkartel claim.

Overstappen loont

Voor transportondernemers die TVM- verkeersrechtsbijstandverzekering hebben maar zich voor het verhalen van hun schade elders hebben aangesloten, loont het zeer de moeite om een overstap te overwegen. Per vrachtauto kan honderden euro’s aan kosten bespaart worden. Overweegt u over te stappen? Neem dan eerst contact op met TLN via info@tln.nl en voeg daarbij alle relevante correspondentie toe, waaronder ook eventuele overeenkomsten, opdrachtbevestigingen met de desbetreffende partij.

Samenwerking goed nieuws

TLN voorzitter Arthur van Dijk: “Voor transportondernemers is deze samenwerking ontzettend goed nieuws. TLN en TVM werken al vele jaren intensief samen. Kennis en kunde over de branche worden gebundeld. Deze proactieve opstelling van TVM past heel goed binnen die samenwerking en is bovenal goed nieuws voor transportondernemers die hierdoor een fors financieel voordeel kunnen behalen.”