Training MONO-zakelijk

Ben je trainer en geef je trainingen aan professionele weggebruikers? En is afleiding onderweg een belangrijk thema? Volg dan de speciale trainingssessie MONO-zakelijk. Ongestoord onderweg zijn voorkomt veel schade en leed.

Mono zakelijk

Ook als werkgever heb je een belangrijke verantwoordelijkheid in de veiligheid van jouw werknemers. Vaak wordt er alleen gedacht aan de veiligheid van de fysieke werkplek, maar de risico’s van de mobiele werkplekken zijn veel groter. MONO-zakelijk stimuleert werkgevers uit alle sectoren verantwoordelijkheid te nemen in verkeersveiligheid voor de eigen medewerkers en faciliteert het MONO-rijden met diverse middelen en tips.

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek werkt samen met MONO-zakelijk. Samen bieden zij de training ‘Train de trainer MONO-zakelijk’ aan. Deze training is voor trainers, docenten, instructeurs van opleidingsinstituten en werkgevers bedoeld. De training duurt vijf kwartier en is kosteloos online te volgen. Tijdens de training is er aandacht voor onafgeleid rijden. Ook leer je hoe je de interactieve video van MONO-zakelijk kunt inzetten en hoe je de discussie vorm kunt geven. Klik hier voor meer informatie en alle beschikbare data.