TVM Awards gaan door maar aangepast

Vanwege de coronacrisis vinden de TVM Awards plaats in aangepaste vorm. Dit jaar worden de TVM Award Ridder 2020 en TVM Award Veilig Transport uitgereikt. Je kunt vanaf nu kandidaten nomineren.

TVM Awards

 

Vanaf donderdag 27 augustus tot en met zondag 11 oktober kun je kandidaten (een persoon, bedrijf, organisatie of instelling) voor beide TVM Awards nomineren via tvmawards.nl. De uitreiking van de TVM Award Ridder 2020 en de TVM Award Veilig Transport vindt plaats begin november door ambassadrice Hélène Hendriks. Dit zal kleinschalig gebeuren op locatie bij de winnaar.

TVM Award Veilig Transport
TVM Award Veilig Transport is een juryprijs en wordt toegekend aan een bedrijf, organisatie of instelling die vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid een positieve bijdrage heeft geleverd aan de transportveiligheid. Het belangrijkste criterium is dat een genomineerde het afgelopen jaar impact heeft gemaakt met het realiseren van (nog) veiliger transport.

TVM Award Ridder 2020  
TVM Award Ridder 2020 is een juryprijs die wordt toegekend aan een chauffeur (m/v) die iets bijzonders heeft gedaan of gepresteerd op het gebied van transportveiligheid. Voorbeeld: de betreffende persoon heeft jarenlang schadevrij gereden of heeft een heldhaftige actie verricht op de snelweg.

Afgelast
Het NK Veiligste Chauffeur is eerder dit jaar al afgelast. Datzelfde geldt voor het evenement rond de TVM Awards op het TT Circuit in Assen.