Workshop CO₂ meten voor transportondernemers

Steeds meer transportbedrijven willen grip krijgen op hun CO₂-uitstoot. TLN ondersteunt hen in samenwerking met de Topsector Logistiek met workshops waarin ondernemers meer zicht krijgen op de mogelijkheden om minder CO₂ uit te stoten. Je kunt je nu aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

flat netherland  with truck, wind turbines and blooming crop

Op de speciale website www.co2meter.nu vind je onder het onderdeel workshops een lijst van bijeenkomsten waar je je gratis voor kunt inschrijven. De workshops zijn fysiek of digitaal. Aanstaande dinsdag, 21 juni is er nog plek om aan te sluiten. Je bent van harte welkom van 13.00 tot 15.00 uur bij de Topsector Logistiek in Delft. Maar je kunt je ook voor andere data inschrijven.

Verantwoordelijkheid
Veel bedrijven zien het als hun verantwoordelijkheid om de wereld ook voor volgende generaties een leefbare plaats te laten zijn. Daarom maken ze werk van onder meer de noodzakelijke CO₂-reductie en dragen zo bij aan het klimaatakkoord dat in Nederland en daarbuiten is afgesproken.

Veel manieren
Elektrisch vervoer is een CO₂-neutrale manier van transport. Maar we zijn nog lang niet zo ver dat we alle transport elektrisch kunnen doen. Er zijn wel veel meer manieren om morgen al je CO₂ te verminderen. In de workshops leer je wat CO₂-uitstoot is, hoe je ermee aan de slag gaat en wat het voor je bedrijf kan betekenen. Je krijgt uitgebreid uitleg over de nodige gegevens voor een betrouwbare berekening, – ook als niet alle gegevens voorhanden zijn, – en hoe het in de praktijk werkt.

Meld je aan
Meer informatie over CO₂ berekenen, verminderen of vergelijken, vind je hier. Meld je nu aan voor een van de workshops!