Zorg voor geen afleiding, rij MONO

Onderweg bellen verdubbelt het risico op een ongeval, onderweg een tekst lezen of typen vergroot die kans met een factor 6. Om hier aandacht voor te vragen start vandaag de nieuwe MONO-campagne. Het doel van deze campagne is het bedrijfsleven minder social media te laten gebruiken tijdens het rijden.

Mono

Ongestoord onderweg zijn is goed voor de verkeersveiligheid én voor jouw organisatie. MONO-zakelijk helpt met het zichtbaar maken van MONO in jouw bedrijf of organisatie. Door de organisatie of bedrijfsvoering zo in te richten dat medewerkers ongestoord onderweg zijn. Kleine acties kunnen al een groot verschil maken. Door MONO rijden actief binnen je organisatie uit te dragen, zien steeds meer anderen het belang daarvan in.

Goed voorbeeld doet goed volgen
Woensdag lanceert minister Cora van Nieuwenhuizen deze campagne met een boodschap voor alle werkgevers in Nederland. TLN is voorstander van het onmogelijk maken om te appen achter het stuur. Een van de middelen die aangeboden wordt, is de SafeDrivePod. Deze app blokkeert alle tekstfuncties van de smartphone zodra het voertuig rijdt. Chauffeurs worden hierdoor niet meer verleid om op hun smartphone te kijken. De SafeDrivePod kan ook niet onopgemerkt uitgezet worden. TLN-leden krijgen 15% korting per SafeDrivePod.

Meer informatie
Wil je meer informatie over dit MONO rijden? Of wil je weten hoe je MONO rijden direct kan invoeren binnen je bedrijf? Bekijk dan de website van MONO-zakelijk. Klik hier