Vacature: Relatiebeheerder Binnendienst Internationaal

Mooie uitdaging in internationale customer service, zowel inbound als outbound, aan leden van dé branche organisatie in de Transport en Logistiek.

​​​​​​Ter versterking van het team Ledendesk zijn we op zoek naar een Relatiebeheerder Binnendienst Internationaal.  Het betreft een fulltime functie met de standplaats Zoetermeer.

​​​​Wat ga je doen?

Als Relatiebeheerder Binnendienst Internationaal bekleed je een belangrijke rol in de dienstverlening aan de TLN-leden, door het geven van aandacht, het inventariseren van behoeftes en hierop inspelen met kennis, producten en diensten vanuit TLN. Je taken omvatten onder andere:

  • Verzorgen van inbound eerste lijns-dienstverlening aan alle leden en eventuele externe partijen, zo nodig met ondersteuning van andere disciplines binnen TLN
  • Verzorgen van het primaire ledencontact voor de deelmarkt KTO (Kleine Transport Ondernemingen), door het in teamverband planmatig en gericht telefonisch benaderen van alle KTO ondernemers
  • Intern ben je de spin in het web, die nauw contact heeft met de kennisteams en de Relatiebeheerders voor het halen en brengen van kennis
  • Verzorgen van eerstelijns oplossing of begeleiding van internationaal georiënteerde vragen

Wie wij zoeken

Voor deze functie zoeken we een collega die adviesvaardigheden combineert met servicegerichtheid. Je overziet zaken en kunt zowel zelfstandig als in een team (samen)werken, maar zeker ook goed onder druk functioneren. Je vindt het belangrijk om tevreden klanten te hebben en kan met jouw servicegerichtheid en adviezen de leden aan TLN binden.

Je bent een service gerichte Relatiebeheerder met:

  • MBO+/HBO denk- en werkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring met het per mail of telefonisch beantwoorden van vragen en informeren van klanten op basis van vergaarde en gedocumenteerde kennis
  • Kennis van of tenminste affiniteit met de sector Transport & Logistiek
  • Uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid in tenminste twee van de volgende talen: Frans, Duits en Italiaans

Wij bieden

Naast een baan vol ontwikkelmogelijkheden, binnen een professioneel team en een branche die volop in beweging is, bieden we je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en CV uiterlijk 10 juni aanstaande naar p&o@tln.nl. ​Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dennis Genemans of Gracia de Wever via 088-4567121 of p&o@tln.nl.
 
Een assessment is een onderdeel van de procedure.