Vacature Relatiebeheerder

Voor ons team relatiebeheer zijn wij op zoek naar een doortastende relatiebeheerder (werkgebied West-Nederland).

Transpo​​​rt en logistiek

De sector transport en logistiek is een van de grootste bedrijfstakken van Nederland. Alleen al binnen het beroepsgoederenvervoer zijn circa 12.000 ondernemers actief en werken 140.000 werknemers dag en nacht om Nederland en Europa te bevoorraden. De ondernemers in deze sector worden vertegenwoordigd door één toonaangevende belangenbehartiger: Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Werken bij TLN betekent een bijdrage leveren aan een belangrijke en dynamische branche met een groot maatschappelijk en economisch belang. De medewerkers van TLN vormen een belangrijke schakel in discussies waar de politiek en transportsector bij betrokken zijn. Daarnaast ondersteunen zij de leden in het verbeteren van hun bedrijfsvoering en het behartigen van hun individuele belangen.

De funct​​ie

  • De relatiebeheerder onderhoudt en regisseert de relatie tussen TLN en de leden en acquireert nieuwe leden binnen het werkgebied.
  • De relatiebeheerder maakt deel uit van het landelijk team relatiebeheer en verbindt de ondernemers (leden) in zijn/haar werkgebied met de dienstverlening van TLN.
  • De relatiebeheerder is de sparringpartner voor ondernemers en spreekt de taal van de ondernemer en zijn organisatie op verschillende niveaus. Hij/zij opent deuren bij potentiële leden en signaleert ontwikkelingen.
  • De relatiebeheerder werkt samen met de diverse afdelingen binnen TLN voor de uitwisseling van kennis en advies.

Wij vrag​​​en

Hbo werk- en denkniveau, brede opleiding (generalist). Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een adviserende rol in het mkb. Affiniteit met de sector transport en logistiek is een pré. Grote mate van zelfstandigheid. Schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en flexibiliteit qua werktijden buiten kantooruren.

Wij bied​​en

Een baan vol ontwikkelmogelijkheden, een inspirerende werkomgeving, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Reager​​en ?

Stuur je cv en een motivatie naar carien@dpo2.nl
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de teamcoördinatoren relatiebeheer van TLN: Anne-Marie Nelck (06-51806332) of Rick van der Gaag (06-51148592). ​​