Werken bij TLN

logo TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners.

​​​​​​​​​​Wie zijn wij?​

Wij opereren dagelijks in een dynamische wereld waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Die dynamiek beïnvloedt ons werk natuurlijk voortdurend en dan maakt werken bij TLN uitdagend. 

In ons werk staan de ruim 5.000 leden centraal, dus wanneer je bij TLN werkt lever je een belangrijke bijdrage aan de transport en logistiek sector. Een belangrijke en dynamische sector met een groot en maatschappelijk en economisch belang. We volgen de wensen uit de markt continu en helpen onze leden verder.

​​​Wie zoeken we?

Bepaal jij de ​route om de ambities van onze leden te realiseren? Bij ons krijg je alle ruimte om jouw rol in te vullen en jij pakt daarin je verantwoordelijkheid. Onze werksfeer is informeel. Samen met je collega’s help je leden bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en behartig je zowel collectieve als individuele belangen op nationaal en internationaal niveau.​ 

Bij TLN passen ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen resultaten en die van het team. Professionals die flexibel inspelen op de ontwikkelingen van de dag en het lange termijn doel voor ogen houden. Wij zoeken mensen die zichzelf durven laten zien en hun rol binnen de organisatie pakken.​​

Vaca​​tures

​​​Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar.​