TLN Ondernemersprijs 2017

Juryrapport categorie Midden

Finalisten TLN Ondernemersprijs 2017 categorie Midden
Kattenberg Verhuizingen B.V. is uitgeroepen tot de winnaar van de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorie Midden. Net als de andere finalisten, Transport Arie Kreuk en BKS Logistieke Dienstverlening, is Kattenberg nog echt een familiebedrijf.

Kattenberg Verhuizingen B.V. winnaar TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorie Midden

De Jury heeft Kattenberg Verhuizingen B.V. uitgeroepen tot de winnaar van de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorie Midden. Kattenberg Verhuizingen is een uitstekend voorbeeld van een familiebedrijf dat met passie gericht werkt aan een mooie toekomst in de verhuissector: Kattenberg 2.0.

Het bedrijf is modern georganiseerd en commercieel sterk. Met de open cultuur en heldere processen weet het hele team van Kattenberg de klantbeleving centraal te stellen. Dit wordt actief gestimuleerd door continue te werken aan verbetering en het prikkelen van de organisatie.

De finalisten in de categorie Midden

  • Transport Arie Kreuk B.V.
  • BKS Logistieke Dienstverlening
  • Kattenberg Verhuizingen B.V.

Drie heel verschillende familiebedrijven

De finalisten in de categorie midden zijn drie heel verschillende ondernemingen en ondernemers. Transport Arie Kreuk B.V. uit Ridderkerk heeft als hoofdactiviteit wegtransport en opslag voor opdrachtgevers in met name de scheepvaart- en bouwbranche. BKS Logistieke dienstverlening uit Wormerveer is een brede dienstverlener in de logistiek die ooit gestart is als koeriersbedrijf. Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet is actief in nationale en internationale verhuizingen.

Ondanks de verschillen zijn het alle drie nog echte familiebedrijven, wat terug te zien is in de manier waarop de organisaties aangestuurd worden.

Transport Arie Kreuk

Transport Arie Kreuk biedt een divers pallet aan logistieke diensten rondom het specialisme veiligheid. Het bedrijf weet waar het naar toe wil en heeft met een directie gevormd door zowel de tweede als derde generatie ook de continuïteit zeker gesteld.

BKS Logistieke dienstverlening

BKS Logistieke dienstverlening heeft zich met een divers aanbod aan logistieke diensten verzekerd van een stabiele omzet. Na een lastige periode tijdens de crisis is er nu ook weer groei. Het bedrijf positioneert zich steeds meer als een logistiek regisseur en denk mee met de klant.

Kattenberg Verhuizingen

Bij het Veluwse Kattenberg Verhuizingen loopt de vierde generatie zich al warm voor een mooie toekomst binnen dit moderne en commerciële bedrijf. Binnen de verhuissector is het bedrijf specialist in de verhuizing van kwetsbare doelgroepen, bijvoorbeeld in de zorg. Klantbeleving staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Kattenberg werkt actief samen met collega's in het Mondial Movers netwerk.