Kantoor buiten TLN

Personeel- en organisatie manager (24 uur per week)

Ben jij een gedreven persoonlijkheid, sta je stevig in je schoenen, wil je graag het beste uit jezelf en onze mensen halen en help je zo ook mee met de ontwikkeling van onze organisatie? Dan is de functie van personeel en organisatie manager misschien wel iets voor jou.

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen. Daarnaast ondersteunt TLN haar leden in hun ondernemerschap door verbinding met elkaar, diverse producten en diensten en door het delen van kennis en informatie.

Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit.

Wat ga je doen?

Als personeel- en organisatie manager werk je nauw samen met de personeel- en organisatie adviseur om te zorgen voor een optimale werkomgeving. De ontwikkeling van mensen en daarmee de organisatie is een belangrijk onderdeel van je functie. De juiste persoon op de juiste plek, om zo de best mogelijke bijdrage aan de organisatiedoelstellingen te kunnen leveren en van toegevoegde waarde te zijn voor onze leden. Je werkt hierbij nauw samen met het management team en in deze functie rapporteer je aan de algemeen directeur. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over onder andere opleiding en ontwikkeling, onderwerpen rondom het personeels- en organisatiebeleid, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Een belangrijk onderdeel van je functie is het initiëren en realiseren van trajecten op het gebied van organisatieontwikkeling en veranderingsprocessen. Binnen onze kennisorganisatie zijn ongeveer 95 gedreven medewerkers werkzaam met veel verschillende disciplines. Je onderhoudt contacten met de medewerkers en bent een echte verbinder.

Wat breng je mee?

Je bent een persoon die altijd op zoek is naar kansen en daarmee anderen motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt op strategisch en tactisch niveau meedenken over de ontwikkeling van mensen en de organisatie. Je bent proactief en resultaatgericht, jouw organisatiesensitiviteit helpt je om zaken voor elkaar te krijgen. Je bent betrouwbaar, flexibel en een echte teamspeler.

Om deze veelzijdige functie in een dynamische omgeving op een goede manier te kunnen vervullen beschik je ten slotte over de volgende zaken:

 • HBO denk- en werk niveau met een afgeronde opleiding (bij voorkeur HRM)
 • 5 jaar relevante werkervaring in strategische advisering op managementniveau en ervaring in het leiden van veranderingsprocessen
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden

Wat bieden we jou?

  • Een veelzijdige functie voor 24 uur per week
  • Diverse opleidingsmogelijkheden, de ruimte om je te ontwikkelen en volgende carrière stappen te maken
  • Afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen de € 3.500 – € 5.000 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week)

 

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Reiskostenvergoeding
  • Een premievrij pensioen
  • Faciliteiten voor thuiswerken
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Aandacht voor een goede werk-privé balans
  • Flexibele werktijden
  • Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant
  • Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) in ons bedrijfspand in Zoetermeer
  • En een gezellige personeelsvereniging

Zo doen we dat bij TLN!

Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!

Interesse?

Laat het uiterlijk 12 december 2022 aan ons weten door je CV én motivatie te sturen naar p&o@tln.nl of te solliciteren via de site (www.tln.nl/werken-bij-tln/). Sollicitaties zonder motivatie zullen niet in de procedure worden meegenomen. Voor vragen kan je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel & organisatie afdeling Iris Schagen (088-4567156) of Jeannette Faaij (088-4567121).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.