Stagiair business IT en management

Stagiair business IT en management

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage, waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan hebben wij een mooie plek voor je.

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse netwerken. TLN is ook partner in de onderhandelingen voor de cao Beroepsgoederenvervoer, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten we waarde aan diversiteit. De werksfeer op ons kantoor in Zoetermeer is informeel.

Benieuwd naar hoe wij in beweging blijven? Bekijk onze video

Wat ga je doen

Wij werken voor, door en met onze leden. We willen dus exact weten wie ze zijn, wat ze doen, welke vragen zij hebben en welke producten en diensten zij afnemen. Dit willen wij goed vastleggen in zo min mogelijk tijd. Deze processen kunnen wel een frisse blik gebruiken en opgeschud worden.
Onze leden hebben de meest uiteenlopende vragen. Deze vragen komen telefonisch of per mail binnen bij onze ledendesk. Zij beantwoorden de vragen zelf of zetten deze door naar onze adviseurs of relatiebeheerders. Om de verdere groei mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat we dit proces verder verbeteren en automatiseren.

Tijdens deze stageopdracht ga je onderzoeken welke verbeteringen we kunnen doorvoeren om de leden nog beter te kunnen helpen en waar verbeteringen zitten zonder afbreuk aan de kwaliteit te doen. Dit alles levert een bulk aan data en informatie op. Samen met het data-team (dat momenteel wordt opgezet) ga je zorgen dat de organisatie inzicht gaat krijgen hierin. Kortom een hele diverse rol waarin het contact met onze leden centraal staat.

Wat vragen we van jou

Voor deze opdracht vragen we een HBO/WO student van de opleiding Business IT en Management, of vergelijkbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om in een gezellig team samen te werken en zoek je actief het contact op met je collega’s. Je hebt (bovenmatige) interesse in procesverbetering en als je handig bent met data en analyses maken is dat heel mooi meegenomen.

Wat bieden we jou?

Een mooie stageplek voor de periode van ongeveer 6 maanden waarin je 32-40 uur per week aan de slag kan. Je hebt bij TLN volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je wordt goed begeleid. Je krijgt een stagevergoeding en een laptop zal ter beschikking worden gesteld.

Startdatum september 2023, wil je eerder beginnen ben je van harte welkom.

Interesse?

Wil jij meer weten over deze stage opdracht? Stuur dan een berichtje naar Jan Huisers (06-51622257 of jhuisers@tln.nl), hij is onze informatiemanager. Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar p&o@tln.nl ter attentie van Iris Schagen (P&O adviseur) of solliciteer via onze website: https://www.tln.nl/werken-bij-tln/

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
    .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
    .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.