www.stadshubs.nl

TLN-kaart stadshubs

Overzicht stadshubs, milieu- en zero-emissiezones.

Op de TLN-kaart www.stadshubs.nl zijn naast stadshubs onder andere ook milieu- en zero-emissiezones, postcodegebieden, winkelgebieden en bedrijventerreinen. Op de kaart staan inmiddels circa 300 stadshubs die een zero-emissie oplossing voor de ‘last mile’ aanbieden.

Filters geven de mogelijkheid om selecties op bijvoorbeeld type zending, bedrijfsnaam, verzorgingsgebied (per stad) en combinaties hiervan te maken.  De kaart geeft inzicht in actuele mogelijkheden voor zero-emissie bevoorrading in steden. TLN wil hiermee vooral aan gemeenteambtenaren, politici en potentiële opdrachtgevers duidelijk maken welke transporteurs duurzaam vervoer de stad in kunnen organiseren. De kaart is eveneens beschikbaar via www.opwegnaarzes.nl.

Naast TLN-leden die op dit moment gebundeld en al volledig of gedeeltelijk zero-emissievervoer aanbieden, kunnen ook stadshubs op de kaart worden opgenomen die geen TLN-lid zijn. Voor deze bedrijven geldt vanzelfsprekend eveneens dat zij moeten voldoen aan het criterium bundelen èn het volledig of gedeeltelijk aanbieden van zero-emissievervoer. Opname op Stadshubs.NL is kosteloos voor TLN-leden. Voor niet-leden zijn hieraan kosten verbonden.

Jouw bedrijf ook op Stadshubs.NL

Voldoet jouw bedrijf aan bovengenoemde criteria en staat het nog niet op de kaart? Neem dan contact op met Anne-Marie Nelck via anelck@tln.nl of 06-51806332. We nemen jullie dan mee in de eerstvolgende update (2x per jaar).