Opleiding, scholing, school, leren, studie

Vacature Freelance Adviseur Opleidingen (24-40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een hands-on Adviseur opleidingen om onze sector van goede en actuele opleidingen en trainingen te blijven voorzien en bij te dragen aan de ontwikkeling van (de medewerkers van) onze leden. Ben jij in staat om snel te schakelen en wil je adviseren over ons aanbod aan opleidingen en trainingen en helpen organiseren? Dan verwelkomen wij jou graag op korte termijn!

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. TLN ondersteunt de leden in hun ondernemerschap en ontwikkeling, door het aanbieden van producten en diensten zoals opleidingen en trainingen. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen.

Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit.

Wat ga je doen?

Als adviseur Opleidingen ben je verantwoordelijk voor het aanbod van TLN Opleidingen. Dit doe je specifiek binnen de sector transport en logistiek, expeditie en douane.

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het onderhouden van contacten met de trainers over de inhoud van de training, de planning en evaluatie van de deelnemers. Je behandelt incompany aanvragen van onze leden en je geeft inhoudelijk advies over welke training goed aansluit bij het vraagstuk van het bedrijf. Je houdt je ook bezig met het financiële stuk zoals offertes en facturatie.

Je geeft intern input voor ons ledenblad, de website en LinkedIn om TLN Opleidingen op de kaart te zetten. Je werkt nauw samen met de medewerker opleidingen zodat de organisatie rondom TLN Opleidingen goed verloopt. Je kijkt samen naar de planning voor het jaar en beslist hierin hoe we het aanbod het beste kunnen laten aansluiten op de behoeften van onze leden. Ook bekijk je samen met de trainers of de wervingsteksten nog actueel zijn en past deze aan waar nodig.

Aan jou ook de taak om goed te pijlen welke opleidingen nog relevant zijn en of er nieuwe opleidingen ontwikkeld kunnen worden én welke vorm hierbij passend is. Bij het ontwikkelen van een opleiding ben je van a tot z betrokken; van het inventariseren van de behoefte tot het vermarkten van de opleiding. Je verdiept je hiervoor in de sector; je onderhoudt contact met leden en met verschillende (netwerk)organisaties. Uiteraard haal je je input ook op binnen de eigen kennisorganisatie.

Wat breng je mee?

Je bent proactief en wilt graag precies weten hoe het zit. Je bent bekend in onze branche of in staat om de opleidingen snel eigen te maken. Je vindt het belangrijk dat onze leden tevreden zijn, staat open voor suggesties ter verbetering en past ze toe. Je bent een echte teamplayer en stapt graag op mensen af. Je bent handig met onze digitale systemen, waaronder Microsoft Teams. Je werkt het liefste op ons kantoor in Zoetermeer zodat je snel kan schakelen met de collega’s. Met jouw enthousiasme en creativiteit ben je in staat om dingen voor elkaar te krijgen. Daarnaast kan je goed plannen en organiseren, sta je stevig in je schoenen en ben je een goede gesprekspartner; zowel intern als extern.

Ten slotte beschik je bij voorkeur over de volgende zaken:

 • HBO denk- en werk niveau (voorkeur Opleidingskunde of Human Resource Management)
 • Je hebt relevante werkervaring in deze functie, bij voorkeur in onze branche
 • De volgende competenties:
  • Servicegericht
  • Ondernemend
  • Proactief
  • Creatief
  • Commercieel vermogen
  • Secuur
  • Flexibel
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie voor 24-40 uur per week
 • Een uurtarief van €75 – €80 excl. BTW
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant
 • Een gezellige personeelscommissie en een open cultuur

Interesse?

Laat het uiterlijk 1 maart 2024 aan ons weten door je CV én motivatie te sturen naar vacature@tln.nl of te solliciteren via de site (www.tln.nl/werken-bij-tln/). Voor vragen kan je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze Personeel & Organisatie afdeling Iris Schagen (088-4567156) of Rinke Roebroek (088-4567163).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.