Kantoor buiten TLN

Vacature Adviseur Arbeidsrecht (36-40 uur per week)

Wil jij een bijdrage leveren aan goed werkgeverschap van onze ondernemers? Krijg jij energie van op het scherpst van de snede een advies uit te brengen binnen de grenzen van de wet- en regelgeving en de voor onze sector geldende CAO? Dan is deze juridische adviserende functie binnen een brancheorganisatie voor een van de belangrijkste sectoren in ons land misschien wel wat voor jou.

Wat ga je doen?

In deze functie adviseer je zowel mondeling als schriftelijk en ondersteun je de bij de vereniging aangesloten ondernemers met betrekking tot CAO, arbeidsrechtelijke en sociale vraagstukken. Je maakt deel uit van een team, dat op dit moment bestaat uit drie professionals en onderdeel is van de afdeling waarbinnen enthousiaste interne relatiebeheerders, juristen en advocaten dagelijks actief de leden helpen en adviseren.
Verder ondersteun en adviseer je collega’s van andere afdelingen. Daarnaast geef je voorlichting over relevante ontwikkelingen door het schrijven van nieuwsbrieven en het geven van presentaties en workshops.

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen.

Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit. De werksfeer op kantoor is informeel.

Wat breng je mee?

Voor deze functie zoeken we een collega met HBO+/ academisch werk en denkniveau. Een collega die enthousiasme combineert met een dienstverlenende instelling en aantoonbare ervaring heeft met arbeidsrechtelijke vraagstukken en deze weet te vertalen naar een advies voor onze leden.
Je herkent je in onze kernwaarden en wil je graag blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn de competenties: sociabiliteit, flexibel gedrag en samenwerken jou op het lijf geschreven en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie voor 36-40 uur per week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden, de ruimte om je te ontwikkelen en volgende carrière stappen te maken
 • Afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen de € 3500 – € 4.900 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Reiskostenvergoeding
 • Een premievrij pensioen
 • Faciliteiten voor thuiswerken
 • Een thuiswerkvergoeding
 • Aandacht voor een goede werk-privé balans
 • Flexibele werktijden
 • Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant
 • Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) in ons bedrijfspand in Zoetermeer
 • En een gezellige personeelsvereniging!

Zo doen we dat bij TLN!

Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!

Interesse?

Laat het uiterlijk 19 mei 2022 aan ons weten door je CV én motivatie te sturen naar p&o@tln.nl of te solliciteren via de site. Sollicitaties zonder motivatie zullen niet in de procedure worden meegenomen. Voor vragen kan je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel & organisatie adviseur Jeannette Faaij (088- 4567121).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.