TLN kantoor drone

Vacature Medewerker Hospitality & Facility (32-36 uur per week)

Ben jij servicegericht en heb je de ambitie om mee te werken aan een gastvrije kantooromgeving in optimale staat voor zowel onze leden als voor onze medewerkers? Ben je daarnaast een teamplayer, sociaal en communicatief vaardig en fysiek sterk? Dan is de functie van medewerker Hospitality & Facility misschien wel iets voor jou.

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector, waar ruimte is om te ondernemen. TLN ondersteunt de leden in hun ondernemerschap en ontwikkeling, door het aanbieden van producten en diensten zoals opleidingen en trainingen. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen.

Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit. De werksfeer op kantoor is informeel.

Wat ga je doen?

De medewerker Hospitality & Facility is het eerste aanspreekpunt bij het betreden van ons prachtige pand. Bezoekers worden op een gastvrije manier ontvangen, worden voorzien van iets te drinken en jij zorgt dat je de juiste persoon benadert om de bezoeker op te halen. Samen met je team zorg je voor kantoorondersteuning zodat onze medewerkers kunnen beschikken over post, drukwerk, kantoorartikelen en andere ondersteunende middelen. Daarnaast zijn het maken van specialistisch drukwerk, assisteren bij de opbouw en het afbreken van beurzen, klaarzetten van vergaderzalen en het verhelpen van kleine (technische) mankementen een onderdeel van je functie. TLN wil haar vergaderzalen ook aan anderen gaan verhuren, met jouw commerciële instelling ga jij hier een actieve bijdrage aan leveren. Jij bent er medeverantwoordelijk voor dat de kantooromgeving en de bedrijfsterreinen om het kantoor voldoen aan de eisen die de ARBO wetgeving aan ons stelt. De medewerker Hospitality & Facility is een duizendpoot die zichtbaar aanwezig is in de gastvrije TLN omgeving. Intern heeft de medewerker Hospitality & Facility contact met de TLN medewerkers en extern met bezoekers en leveranciers.

Je bent onderdeel van het BHV team, komt functioneel te werken in een team van vijf personen, waaronder de coördinator Facilitair & ICT waaraan je rapporteert.

Wat breng je mee?

Je bent een persoon die zijn/haar taken goed kan overzien, zowel zelfstandig als in een team kan werken en flexibel is. Het team werkt met roosters om de bezetting op orde te kunnen houden en het kan voorkomen dat er buiten kantoortijden vergaderingen gepland worden waar de zaal voor in orde moet worden gebracht, de catering moet worden geregeld of er iemand aanwezig moet zijn die het pand kan openen en sluiten.

Om deze veelzijdige functie in een dynamische omgeving op een goede manier te kunnen vervullen beschik je ten slotte over de volgende zaken:

 • MBO denk- en werkniveau
 • Servicegerichtheid
 • Sociale en communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Daarnaast ben je representatief en dienstverlenend ingesteld. Ervaring met werken in een commerciële omgeving is een pré.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie voor 32-36 uur per week in een dynamische branche
 • Diverse opleidingsmogelijkheden, de ruimte om je te ontwikkelen en volgende carrière stappen te maken
 • Afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen de € 2.500 – € 3.100 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Reiskostenvergoeding
 • Een premievrij pensioen
 • Faciliteiten voor thuiswerken
 • Een thuiswerkvergoeding
 • Aandacht voor een goede werk-privé balans
 • Flexibele werktijden
 • Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant
 • Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) in ons bedrijfspand in Zoetermeer
 • En een gezellige personeelsvereniging

Onze kernwaarden

Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!

Interesse?

Laat het uiterlijk 12 december 2022 aan ons weten door je CV én motivatie te sturen naar p&o@tln.nl of te solliciteren via de site (www.tln.nl/werken-bij-tln/). Sollicitaties zonder motivatie zullen niet in de procedure worden meegenomen. Voor vragen kan je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel & organisatie afdeling Iris Schagen (088-4567156) of Jeannette Faaij (088-4567121).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.