Kantoor buiten TLN

Vacature Medewerker ledenservice (24-40 uur per week)

Ben jij servicegericht en heb je de ambitie om onze leden van deskundig advies te voorzien en hierdoor een zeer belangrijke factor te zijn in de verbinding met onze leden? Weet jij als geen ander hoe je de vraag achter de vraag kunt achterhalen? Ben je daarnaast een teamplayer, sociaal en communicatief vaardig en secuur? Dan is de functie van medewerker ledenservice jou op het lijf geschreven!

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector, waar ruimte is om te ondernemen. TLN ondersteunt de leden in hun ondernemerschap en ontwikkeling, door het aanbieden van producten en diensten zoals opleidingen en trainingen. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen.

Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit.

Wat ga je doen?

De medewerker ledenservice bekleedt een belangrijke rol in de dienstverlening aan de TLN-leden. De medewerker verzorgt de 1e lijns-dienstverlening aan alle leden en eventuele externe partijen. Vaak kun je de vraag zelf afhandelen, lukt dit niet dan breng je het betreffende lid in contact met de collega’s die de nodige specialistische kennis in huis hebben.

Voor de deelmarkt KTO (Kleine Transport Ondernemingen) verzorgt de medewerker ledenservice het primaire ledencontact. Dit betekent dat jij de schakel bent tussen een vaste groep leden en TLN. Dit doe je door een warm welkom te geven aan nieuwe leden en het geregeld telefonisch benaderen van alle KTO ondernemers in jouw ledenbestand. Het voornaamste doel is het verbinden van leden met de vereniging. Je inventariseert de behoeftes en brengt de door TLN aangeboden producten en diensten / ledenvoordelen onder de aandacht.

Intern is de medewerker ledenservice een spin in het web en heeft nauw contact met specialisten en de relatiebeheerders voor het brengen en ophalen van kennis.

Je komt terecht in een klein team waarvan de medewerkers erg bevlogen en betrokken zijn bij hun werk en rapporteert daar waar nodig aan de coördinator van de afdeling.

Wat breng je mee?

Je bent een persoon die zijn/haar zaken goed kan overzien, zowel zelfstandig als in een team kan werken en goed onder druk kan functioneren. Je vindt het belangrijk om tevreden leden te hebben en kan met jouw servicegerichtheid en adviezen de leden aan TLN binden. Wanneer je een vraag niet kunt beantwoorden weet je de leden door te verwijzen naar de juiste afdeling of haal je de informatie bij de specialisten/relatiebeheerder op.

Om deze veelzijdige functie in een dynamische omgeving op een goede manier te kunnen vervullen beschik je ten slotte over de volgende zaken:

 • MBO+/ HBO denk- en werk niveau
 • De volgende competenties:
 • Servicegericht
 • Teamplayer
 • Commercieel vermogen
 • Secuur
 • Sociaal vaardig
 • Communicatief vaardig
 • Werkervaring in een dienstverlenende functie is een pré

Daarnaast ben je flexibel, kan je goed plannen en organiseren en sta je stevig in je schoenen.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie voor 24-40 uur per week in een dynamische branche
 • Diverse opleidingsmogelijkheden, de ruimte om je te ontwikkelen en volgende carrière stappen te maken
 • Afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen de € 2.700 – € 3.500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Reiskostenvergoeding
 • Een premievrij pensioen
 • Faciliteiten voor thuiswerken
 • Een thuiswerkvergoeding
 • Aandacht voor een goede werk-privé balans
 • Flexibele werktijden
 • Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant
 • Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) in ons bedrijfspand in Zoetermeer
 • En een gezellige personeelsvereniging

Zo doen we dat bij TLN!

Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!

Interesse?

Laat het uiterlijk 25 juli 2022 aan ons weten door je CV én motivatie te sturen naar p&o@tln.nl of te solliciteren via de site (www.tln.nl/werken-bij-tln/). Sollicitaties zonder motivatie zullen niet in de procedure worden meegenomen. Voor vragen kan je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel & organisatie adviseur Iris Schagen (088-4567156).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Boris Pasternaklaan 22-30 | 2719 DA Zoetermeer

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.