Kantoor buiten TLN

Vacature Secretaresse M/V (32 uur per week)

Als secretaresse ben je een rots in de branding voor vele collega's binnen de organisatie. Je bent een enthousiaste en dienstbaar ingestelde teamplayer die zijn/haar eigen takenpakket bewaakt maar tevens nauw samenwerkt met de andere leden van Team ondersteuning. Je neemt initiatief, je signaleert kansen en problemen en doet voorstellen ter verbetering of onderneemt zelf actie. Samen met jou team ben je verantwoordelijk voor continue en flexibele dienstverlening.

Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen.
Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit. De werksfeer op kantoor is informeel.

Wat ga je doen?

Het team van secretaresses ondersteunt onder andere diverse doelgroep- secretarissen door het (redigeren en) versturen van nieuwsberichten, enquêtes, uitnodigingen voor een vergadering of evenement. Daarnaast voer je administratieve wijzigingen door in onze interne systemen. Je checkt diverse mailboxen, handelt vragen af en geeft opvolging aan zaken die verder intern en extern moeten worden opgepakt.

Team ondersteuning bestaat uit 7 collega’s (waarvan 1 coördinator) die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor continue en flexibele dienstverlening, inclusief het organiseren van evenementen. Het team fungeert ook als vraagbaak voor diverse collega’s, leden en andere stakeholders.

Wat breng je mee?

• Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift)
• Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
• Je bent resultaatgericht
• Je bent flexibel in gedrag en indeling van tijd
• Je hebt minimaal MBO-niveau 4
• Je beschikt over organisatiesensitiviteit
• Je kunt je vinden in onze kernwaarden (die vind je hieronder)
• Je hebt een goede mix van vasthoudendheid en souplesse

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige, uitdagende functie voor 32 uur per week
• Een organisatie waar je je volop kan ontwikkelen
• Salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2.700 – € 3.400 per maand op basis van een fulltime dienstverband (40 uur)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
o Reiskostenvergoeding
o Premievrij pensioen
o Faciliteiten voor thuiswerken
o Thuiswerkvergoeding
o Aandacht voor een goede werk-privé balans
o Flexibele werktijden
o Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant
o Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) in ons bedrijfspand in Zoetermeer
• Gezellige en zeer actieve personeelsvereniging

Zo doen we dat bij TLN!

Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!

Interesse?

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen met onze personeel & organisatie afdeling: Jeannette Faaij (088-4567121) of Iris Schagen (088-4567156) of p&o@tln.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Laat het ons uiterlijk 28 februari 2022 weten. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in de procedure meegenomen.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
    .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
    .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.