calculator – rekenen – Rekenmachine

TLN Kostprijscalculator

Iedere nieuwe opdracht van bestaande of nieu​we klanten vraagt een op maat gesneden berekening. Met de TLN Kostprijsapplicatie voer je dit soort berekeningen snel uit

Iedere nieuwe opdracht van bestaande of nieu​we klanten vraagt een op maat gesneden berekening. Met de TLN Kostprijscalculator voer je dit soort berekeningen snel uit.

De vaststelling van de verkoopprijzen blijft geheel de taak van jou als ondernemer. De kostprijsapplicatie is bedoeld om het voor je als transportondernemer eenvoudiger te maken de eigen kostprijsstructuur te kennen en te berekenen.

Met de TLN Kostprijscalculator:

 • bereken je snel de kostprijsstructuur
 • reken je snel alternatieven door
 • bewaar je gemaakte calculaties per klant en wijzig die eenvoudig bij veranderende omstandigheden​

TLN Kostprijscalculator

De TLN Kostprijscalculator is in een nieuw jasje gestoken. Vanaf 14 december 2022 kan elk TLN-lid er gratis gebruik van maken. De bekende en veelgebruikte rekentool geeft je snel een helder overzicht van je kostprijsstructuur. De tool is vanaf nu ook ‘webbased’, wat betekent dat je er nu ook via internet en je mobiele telefoon gebruik van kunt maken.

Nu maken er al zo’n 400 TLN-leden gebruik van de kostprijscalculator. Met de vernieuwde tool hoopt TLN nog veel meer leden te bereiken. Klik hier om naar de vernieuwde tool te gaan. Om aan de slag te gaan met de TLN Kostprijscalculator dien je in te loggen met je inloggegevens van de TLN-website.

Kostprijsapplicatie 2022

De versie 2022 is gebaseerd op de sociale premies per 1 januari 2022 en cao-loongegevens per 1 januari 2022 . Gewijzigd t.o.v. de versie van 2021 is de toevoeging van de keuze AOF hoog/laag. In de aanvulling handleiding TLN Kostprijsapplicatie versie 2022 staat deze wijziging beschreven.

 • Download de TLN Kostprijsapplicatie​ (alleen voor leden in de verdieping beschikbaar)
  Wij adviseren je om internet via “Google Chrome” te openen en vervolgens te drukken op:
  o   Alles weergeven
  o   Weergeven in map
  o   Gedownload​e Kostprijsapplicatie plaatsen in de juiste map
 • Handleiding TLN Kostprijsapplicatie (alleen voor leden in de verdieping beschikbaar)