Elektrische vrachtauto, laden – zero-emissie – duurzaam – groen – laadpaal

Webinar: STEKKERS & KABELS netcapaciteit en laadinfra voor logistiek

In het webinar STEKKERS & KABELS geven we inzicht in wat er de komende jaren moet gebeuren om een landelijk dekkend laadnetwerk voor logistiek laden in te richten.

Over dit webinar

In het Klimaatakkoord staat dat er vanaf 2025 in 30-40 Nederlandse steden zero-emissiezones zijn. Voor de zero-emissie (ZE) bevoorrading van deze steden zijn duizenden ZE vracht- en bestelauto’s nodig. Om deze voertuigen succesvol in te kunnen zetten, is een laadnetwerk voor logistiek laden een belangrijke voorwaarde. In dit netwerk moeten uiteraard tijdig voldoende laadpunten én laadcapaciteit beschikbaar zijn op de juiste locaties. Daarover willen wij jou graag informeren en ook horen we graag jouw ideeën hierover.

In het webinar STEKKERS & KABELS geven we inzicht in wat er de komende jaren moet gebeuren om een landelijk dekkend laadnetwerk voor logistiek laden in te richten. Deze informatie is van belang voor logistieke bedrijven, beheerders van bedrijfsterreinen en logistiek vastgoed en (de)centrale overheden. Ook leveranciers van ‘stekkers & kabels’, installateurs, onderhoudsbedrijven en netbeheerders willen we hierbij betrekken. We hebben elkaar de komende jaren hard nodig om de ambitieuze zero-emissie doelstellingen waar te maken!