Pensioen

Workshop Pensioenen

Leer in een halve dag alles over de pensioenregeling en de toepassing hiervan in het beroepsgoederenvervoer.

Inhoud

Op welke leeftijd kan een medewerker volledig met pensioen? Wat zijn de mogelijkheden om gedeeltelijk eerder met pensioen te gaan? Welke invloed heeft de zwaarwerkregeling (RVU-regeling) daarop? Mag je een (gedeeltelijk) gepensioneerde weer in dienst nemen? En moet je dan nog premie betalen?

Tijdens de workshop Pensioenen krijg je op al deze vragen antwoord. Ook lichten we de opbouw van pensioen en het Uniform Pensioenoverzicht toe. Je hoort alles over de flexibiliseringsmogelijkheden van de pensioenregeling en we demonstreren het nieuwe pensioendashboard.

Pensioenconsulenten van het Pensioenfonds Vervoer verzorgen de workshop. Omdat we werken met kleine groepen kun je veel vragen stellen en ingaan op actuele ontwikkelingen. In een halve dag ben je helemaal op de hoogte van alles wat met pensioenen te maken heeft.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de pensioenregeling in het beroepsgoederenvervoer. Heb je de workshop eerder gevolgd, maar wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook van harte welkom.

Investering

Wij bieden deze workshop kosteloos aan voor SOOB-afdragende bedrijven.

Contact

Vragen? Neem contact op met team opleidingen:

  • Mariska den Boef (inhoudelijk) via 06-40608856
  • Krista Waleboer (organisatie) via 06-36301369

Mailen kan naar opleidingen@tln.nl

Agenda: Data en locaties

Agenda & aanmelden