Bedrijfsleven opgelucht: Maastricht Aachen Airport blijft open

Air Cargo Netherlands (ACN), Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Fenex zijn blij en opgelucht dat de Provinciale Staten van Limburg vrijdag hebben gekozen voor het openhouden van Maastricht Aachen Airport, ook al is dit onder strikte voorwaarden. Deze beslissing is belangrijk voor de luchtvrachtsector in Nederland en voor bedrijven in Nederland die internationaal opereren.

Het vliegveld is naast Schiphol voor de Nederlandse luchtvrachtketen het enige echte Nederlandse alternatief voor luchtvracht. De vraag naar luchtvracht is groot en in de coronaperiode heeft luchtvracht zich als een belangrijke en betrouwbare modaliteit bewezen. Daarmee ligt volgens ACN, TLN en Fenex een financieel gezonde én duurzame toekomst voor Maastricht Aachen Airport binnen handbereik.

Meer weten?

Contact de expert

Fay van Dongen

Clustermanager mainports

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.