Economie en ondernemerschap

Op deze themapagina vind je een overzicht van informatie over economie en ondernemerschap. Ontdek de standpunten, bekijk de gerelateerde onderwerpen (dossiers) en lees daarin het laatste nieuws en met welke expert je contact op kunt nemen. Log in om via de mail dagelijks updates te ontvangen.

Economie en ondernemerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer draag je bij aan de groei van de economie en anticipeer je op de behoeften van de doelgroep. Dit vergt niet alleen specifieke kennis, maar ook de juiste vaardigheden en het durven nemen van risico's.

Ondernemers binnen de logistieke en transportsector staan voor vele uitdagingen. De sector staat nooit stil en fluctueert continu. De laatste jaren staan steeds meer ondernemers binnen de sector voor het maken van duurzame keuzes. Ook zorgen de continu technologische veranderen ervoor dat ondernemers flexibel dienen te handelen. 

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.