Materieel en lading

Op deze themapagina vind je een overzicht van informatie over materieel en lading. Ontdek de standpunten, bekijk de gerelateerde onderwerpen (dossiers) en lees daarin het laatste nieuws en met welke expert je contact op kunt nemen. Log in om via de mail dagelijks updates te ontvangen.

In de logistieke en transportsector zijn materieel en lading belangrijke begrippen. De lading bepaalt welke soort voertuig er nodig is en welke voorschriften van toepassing zijn. Die zijn voor het vervoer van auto's heel anders dan voor vervoer van zeecontainers of vee. En gevaarlijke stoffenvervoer is ook een vak apart. Om maar niet te spreken over het exceptionele vervoer. Ook heb je te maken met zaken als maten en gewichten, aslasten, markering en verlichting, ontheffingen en tal van andere zaken.  

Heb je als lid een vraag voor een van onze experts? Neem contact op!

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens misschien over? Ons team van de Ledendesk zit dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden of je door te verwijzen naar een specialist via 088-4567567 of per mail via info@tln.nl.