Stel je vraag aan TLN

TLN vertegenwoordigt zo'n 5.000 ondernemers. We komen samen met hen op voor de belangen van ondernemers in de logistieke- en transportsector. Heb jij behoefte aan contact? Op deze pagina vind je verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met TLN-medewerkers.

TLN is op verschillende manieren te bereiken. Kies hieronder een van de opties.

Contact met TLN

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens over? Ons team van de TLN Ledendesk zit klaar om je vragen te beantwoorden en / of je door te sturen naar een specialist. Je kunt bellen naar: 088 45 67 56 7. 

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens over? Ons team van de TLN Ledendesk zit klaar om je vragen te beantwoorden en / of je door te sturen naar een specialist. Je kunt mailen naar: info@tln.nl of het contactformulier onderaan deze pagina versturen.

Specifieke mailadressen: 

Contact over opleiding en training (TLN) -> workshop@tln.nl
Contact over bijeenkomsten (TLN)           -> evenementen@tln.nl

Hoofdkantoor Zoetermeer

Bezoekadres
Boris Pasternaklaan 22-30
2719 DA Zoetermeer

Hoofdkantoor Zoetermeer

Postadres
Postbus 3008
2700 KS Zoetermeer

Op Linkedin, Facebook en Twitter (X) vind je TLN. Volg ons of stel je vraag online.

TLN wordt benaderd voor een breed pallet aan vragen. Hieronder vind je de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen?!

TLN is dé brancheorganisatie voor ondernemers in de sector logistiek en transport. Met een lidmaatschap van TLN word je op alle mogelijke manieren ondersteund om succesvoller te ondernemen. Hoogwaardige kennis en advies van onze deskundigen is grotendeels gratis te verkrijgen bij TLN. TLN levert je direct een groot zakelijk netwerk met ongeveer 5.000 aangesloten bedrijven, samengebundeld in krachtige deelmarkten en kringen. Jouw onderneming profiteert van flinke financiële voordelen. Producten en diensten in de Ledenwinkel zijn aanzienlijk goedkoper dan elders, dankzij onze grote collectieve inkoopkracht. En daarbij worden je belangen door ons vertegenwoordigd met een intensieve lobby bij alle overheden, van lokaal tot Europa. Elke ondernemer in de logistiek en transport profiteert van de inspanningen van TLN voor de sector. Neem voor meer informatie over het lidmaatschap van TLN contact op via: 088 456 75 67.

Voor het starten van een transportbedrijf geldt dat je verschillende vergunningen en verklaringen nodig hebt, denk aan: 

  1. Aanvraagformulier Eurovergunning.
  2. Uittreksel Kamer van Koophandel.
  3. Accountantsverklaring en balans met toelichting.
  4. Kopie vakdiploma binnenlands beroepsvervoer en grensoverschrijdend beroepsvervoer of beschikking ontheffing.

TLN helpt je graag op weg met je onderneming, bel voor hulp met onze Ledendesk: 088 456 75 67.

Er is niet één antwoord op deze vraag. Het bedrag verschilt. Een klein bedrijf met weinig vergunningen betaalt minder dan een grote onderneming. Een lidmaatschap is al mogelijk voor minder dan € 400,- . Neem voor meer informatie over de prijs van een lidmaatschap contact op met TLN via: 088 456 75 67.

Speciaal voor internationaal opererende logistieke en transportbedrijven biedt TLN het Internationaal lidmaatschap aan. Je betaalt een kleine extra bijdrage van enkele tientjes per vergunning. Daarmee krijg je toegang tot de altijd actuele landendocumentatie met onmisbare informatie over alle relevante landen. Je kunt gratis gebruik maken van de specialistische kennis van ons Team Internationaal. En je krijgt toegang tot het bijbehorende netwerk van internationale partners. Of het gaat om complexe internationale vraagstukken, afhandeling van boetes of bemiddeling via advocaten of ambassades. Het Internationaal lidmaatschap is voor iedere ondernemer in de internationale logistiek en transport onmisbaar. Neem voor meer informatie contact op met TLN via: 088 456 75 67.

Ga naar inloggen, vul je e-mailadres in en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je kan daarna een nieuw wachtwoord aanmaken. Als je geen lid bent, is inloggen mogelijk, maar heb je toegang tot beperkte informatie. Neem voor meer informatie contact op met TLN via: 088 456 75 67.

Leden van TLN en bedrijven die zijn aangesloten bij het SOOB ontvangen gratis het cao-voorlichtingsboekje. Je kunt een aantal exemplaren GRATIS aanvragen door het formulier op de website in te vullen.  

Voor vragen over het boekje stuur een mail naar: info@tln.nl. 

Heb je geen SOOB-nummer? Bestel dan door € 10,- over te maken per cao-voorlichtingsboekje (inclusief btw en verzendkosten) op rekeningnummer: NL36INGB0669210811, t.n.v. Transport en Logistiek Nederland, o.v.v. cao-voorlichtingsboekje. Na ontvangst van je betaling wordt het aantal bestelde boekjes toegestuurd.

Alle informatie is vrij toegankelijk via deze website bij pensioen.

Ja, het besloten deel van de TLN-website is breder toegankelijk dan voor alleen leden. Ook onder andere beleidsmedewerkers kunnen zich aanmelden. Ben je werkzaam in de logistiek dan is het aan te raden om lid te worden om zo toegang te krijgen tot alle informatie en te ​profiteren van alle voordelen van het TLN-lidmaatschap.

Dat is mogelijk. Stuur een mail naar redactie@tln.nl met je bedrijfsgegevens, naam en contactgegevens. De kosten voor een jaarabonnement zijn € 95,00 (exclusief btw).

Je lidmaatschap geldt altijd voor het gehele kalenderjaar. Wil je opzeggen, dan moet dat schriftelijk voor 1 oktober van het lopende kalenderjaar.

Staat je vraag er niet bij? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact op.

Stel ons je vraag

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.