Perscentrum

Bij TLN betrokken directie, bestuur, medewerkers en ondernemers staan de pers regelmatig te woord over actuele onderwerpen die de logistieke- en transportsector raken. Als journalist op zoek naar het perspectief van TLN of de 5.000 ondernemers die TLN vertegenwoordigd? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Als journalist die met vragen rondloopt over de logistieke- en transportsector, kun je contact opnemen met TLN via: 06-51806340. Mailen kan ook. Stuur een e-mail met je vraag naar: redactie@tln.nl.

Persfoto's

Onderstaande foto's van de directeur en de bestuursvoorzitter van TLN zijn vrij te gebruiken bij artikelen waarin TLN genoemd wordt.

Jan Boeve, directeur TLN (foto 1)

Foto van Jan Boeve, directeur TLN

Jan Boeve, directeur TLN (foto 2)

Foto van Jan Boeve, directeur TLN

Elisabeth Post, bestuursvoorzitter TLN (foto 1)

Foto van Elisabeth Post, bestuursvoorzitter TLN

Elisabeth Post, bestuursvoorzitter TLN (foto 2)

Foto van Elisabeth Post, bestuursvoorzitter TLN

Logo TLN

Download hier het Logo van TLN.

Jan Boeve, directeur TLN

Elisabeth Post, bestuursvoorzitter TLN

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.