Björn Kuipers spreekt tijdens TLN Live 2019!

Hij is niet alleen een topscheidsrechter maar ook een topspreker: Björn Kuipers. Hij treedt op bij TLN Live 2019, 9 november in Cuijk. Jan Boeve, directeur TLN: “Een van de beste sprekers die ik ooit heb gezien.”

Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland en we zijn allemaal stiekem trots als hij weer een grote wedstrijd fluit. Kuipers is niet alleen een kei in het veld, hij is ook een begenadigd spreker. Jan Boeve zag hem eerder optreden: “Hij weet het publiek vanaf de eerste minuut te boeien, het is een indrukwekkende performance. Met voorbeelden uit het voetbal laat hij zien wat presteren onder hoge druk is. Een fantastisch verhaal over leiderschap, de kunst om snel te beslissen, te blijven zorgen voor communicatie, jezelf te trainen en topfit te houden en perfect samen te werken. Je moet het echt zien.” Een voorproefje zien? Kijk hier​.

Onder​​​​nemer

Björn Kuipers is een veelzijdig man. Naast zijn baan als topscheidsrechter en spreker is hij ook ondernemer. Hij is eigenaar van een Jumbo supermarkt en in het verleden eigenaar geweest van meerdere supermarkten. In 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot beste van Nederland gekozen. Onlangs heeft Björn voor zijn voorbeeldfuncties een lintje in ontvangst genomen.

Su​​​rprise

Waarom dan zo lang gewacht met aankondigen van het optreden van Björn Kuipers? Tineke Hoogland, evenementencoördinator bij TLN: zijn optreden was afhankelijk van het scheidsrechtersschema van de KNVB en dat wordt een week van te voren bekend gemaakt. Leuke surprise, toch!

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

Ontvang als lid korting op elke tankbeurt bij BP.