De eerste HUB van 2023!

Ook dit jaar begint TLN met een vol ledenblad met mooie artikelen over de sector. We besteden onder andere aandacht aan Port Alert door in gesprek te gaan met de Rotterdamse Haven en Transportbedrijf Van Der Stelt. Ook kijken we met drie leden naar 2023, wat zijn de uitdagingen en waar liggen nieuwe kansen. In HUB 1 lees je ook weer een interview, dit keer met Paul de Krom: ‘logistiek is de bloedsomloop van onze samenleving.

Kortom het lezen waard!

In deze editie van HUB… 

‘Door Port Alert kan iedereen slimmere keuzes maken’
De druk op de Rotterdamse haven is groot en wordt alleen maar groter. Met haven brede communicatie- en informatiesysteem Port Alert willen Havenbedrijf Rotterdam, Portbase en TLN daar verandering in brengen.

Een jaar van uitdagingen en nieuwe mogelijkheden
Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Of wordt 2023 een jaar van problemen oplossen? HUB spreekt met drie ondernemers, Bakker Transport & Warehousing, Kees Koopman Transport en Wrist, over hun verwachtingen voor dit jaar. Waar zien ze bedreigingen en waar nieuwe mogelijkheden?

‘Logistiek is de bloedsomloop van onze samenleving’
Interview met oud-staatsecretaris Paul de Krom, hij blikt terug en ziet veel raakvlakken tussen de chemische en de logistieke sector. ‘Ze zijn van groot belang voor het welzijn van iedereen.'

Vervoeren met de digitale mestbron
Per 1 januari 2023 werkt de hele mestketen in Nederland op een nieuwe manier, namelijk het realtime Vervoersbewijs dierlijke meststoffen (het rVDM) ofwel de digitale mestbron. We praten over deze nieuwe werkmethode met TLN-lid Stelt uit Beverwijk.

Dit en nog veel meer vind je in de allernieuwste editie van ons ledenblad HUB. 

  • Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail vooral naar redactie@tln.nl. 
  • HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.