Eerste editie HUB 2024 is een feit!

We beginnen dit jaar weer goed met een ledenblad vol met interessante en leuke artikelen uit de sector. HUB 1 van 2024 is een feit en onderweg naar onze leden! In dit blad spreken we de Gemeenten Waalwijk, Venlo en Provincie Overijssel over de samenwerking en ontwikkeling op het gebied van logistiek vastgoed. Ook blikken we terug op het grote ledenevent van TLN: TLN Inspireert! Hebben we belangrijke data voor de sector op een rijtje gezet. En spreken we met Van ’t Kruis Bulk logistics, een paar jaar geleden moest het bedrijf inkrimpen en nu is het gezonder dan ooit!

Onder andere in deze editie van HUB… 

Samen investeren in ontwikkeling logistiek vastgoed
We werpen een blik op dit thema vanuit de hoek van ruimtelijke ordening. Hoe werken gemeenten en provincies op lokaal niveau samen en integreren ze logistieke centra binnen hun grenzen en mogelijkheden. De gemeenten Waalwijk en Venlo en de provincie Overijssel delen hun ervaringen.

‘Trots op onze veelzijdige en veelkleurige sector’
Terugblik op het ledenevent TLN Inspireert! Honderden gasten, waaronder leden en bestuurders van Europese zusterverenigingen en koepelorganisatie IRU, ontmoetten elkaar en spraken over arbeid, digitalisering, duurzaamheid en ondernemerschap.

Belangrijke data voor de transport en logistieke sector
Wil je in één overzicht zien welke wetten en regels eraan komen voor onze sector? TLN heeft een overzicht gemaakt van data die op dit moment bekend zijn en die eraan komen waar onze leden rekening mee moeten houden.

‘Hoe flexibel ben je om toekomstbestendig te zijn?’
Een interview met psychiater en high performance coach Esther van Fenema. Tijdens TLN Inspireert! sprak ze over patronen die je overal vindt: van de natuur tot logistieke en transportbedrijven.

Opeens zat Lennart naast zijn vader op kantoor
We spreken Van ’t Kruis Bulk Logistics, een aantal jaar geleden moest het bedrijf inkrimpen en nu is het gezonder dan ooit! Dit jaar viert het bedrijf zijn honderdjarig bestaan.

Dit en nog veel meer lees je in de HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum, of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 

HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.