Eerste ICT-bedrijf treedt toe tot iSHARE-netwerk

Simply Deliver heeft als eerste ICT-bedrijf in Nederland het toetredingsproces van het iSHARE-afsprakenstelsel succesvol afgerond.

​Met het toetreden van het ICT-bedrijf tot het iSHARE-netwerk is weer een concrete stap gezet op weg naar drempelloos data delen in de logistiek.

Stap verder

Softwarebedrijf Simply Deliver heeft als eerste ICT-bedrijf aangetoond dat zij voldoet aan de eisen voor toetreding tot het iSHARE-netwerk. Zij is daarmee een stap verder dan andere partijen die de technische specificaties van het afsprakenstelsel hebben geïntegreerd of daarmee bezig zijn. Met de ondertekening van de Toetredingsovereenkomst mag de start-up als eerste het logo van iSHARE voeren.

Veilig en betrouwbaar

Dankzij iSHARE hebben partijen die data delen via het platform van Simply Deliver de zekerheid dat hun data veilig en betrouwbaar gedeeld wordt. Ook wanneer deze partijen geen commerciële relatie met elkaar hebben of niet eerder met elkaar data hebben gedeeld.

iSHARE is een initiatief van de Topsector Logistiek. Het afsprakenstelsel werd ontwikkeld door en voor de logistieke sector en is sinds 2018 beschikbaar. Sindsdien werken verscheidene logistieke organisaties en ICT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van iSHARE in hun software of hebben dat inmiddels gedaan.

Meer weten?

Contact de expert

Denise van Vliet

communicatieadviseur