Enquête onder transporteurs, logistiek dienstverleners, vrachtautochauffeurs en bestuurders van tractoren en mobiele machines

TLN en andere betrokken brancheorganisaties wijzen hun leden graag op de enquête door Royal HaskoningDHV onder bestuurders/eigenaren van tractoren en mobiele machines. Het invullen van de enquête kan tot en met 7 februari 2024.

Klik hier voor de enquête door Royal HaskoningDHV onder bestuurders/eigenaren van tractoren en mobiele machines. De gegevens worden uiteraard vertrouwelijk verwerkt. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en dit kan tot en met 7 februari 2024.

De uitkomsten van deze eind-enquête tellen mee om de resultaten van de per 2021 door het Ministerie van I&W ingevoerde wetgeving over ‘APK-, kenteken- en registratieplicht’ in kaart te brengen. In de evaluatieperiode zijn meerdere metingen uitgevoerd om te peilen in hoeverre de veranderende wetgeving heeft geleid tot het behalen van de doelstellingen. Deze vragenlijst voor bestuurders is onderdeel van de eindmeting om de resultaten van de ‘APK-, kenteken- en registratieplicht’ in kaart te brengen. Aangezien veel transporteurs en logistieke dienstverleners zelf ook dagelijks dergelijke voertuigen gebruiken of ze tegenkomen bij hun werkzaamheden, vindt TLN het van belang dat onze leden ook hun input geven.

Tractoren en mobiele machines worden voor allerhande transport, logistieke werkzaamheden, grondverzet, bouwwerkzaamheden en groenvoorziening ingezet. Wij vragen je de vragenlijst in te vullen als je bestuurder of eigenaar bent van een of meerdere voertuigen in de onderstaande voertuigcategorieën die vallen onder de verzamelnaam (land)bouwverkeer:

– landbouw- en bosbouwtrekkers (lbt’s)
– motorrijtuigen met beperkte snelheid (mmbs’en)
– mobiele machines (mm’s)
– landbouwaanhangwagens (voor transport) en verwisselbare getrokken machines (getrokken werktuigen) (lbta’s).

Voor vragen of opmerkingen over de enquête, kun je een e-mail sturen naar kentekening@rhdhv.com. Voor vragen over betrokkenheid van TLN bij dit dossier, kun je contact opnemen met Ramon Heerings via rheerings@tln.nl.

Bij voorbaat hartelijk dank voor de medewerking!

Meer weten?

Contact de expert

Ramon Heerings

Deelmarkt secretaris

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.