HUB 3, HVO100 een tussenoplossing of toekomstmuziek?

In de nieuwe HUB kijken we vanuit de kant van de overheid, producent Neste en eindgebruiker Hoekstra B.V. naar HVO100 als biobrandstof. Is het een tussenoplossing of is het de toekomst? Ook spreken we in deze editie met CS Transport over het volgen van je passie en niet altijd maar kijken naar het perfecte plaatje. En TLN adviseert, omdat het een tijdrovende klus is, om aan de slag te gaan met de retrofit. Regel het nú voor het te laat is! We spreken met Vos Transport Zaltbommel en Limpens Elsloo over de retrofit in hun wagenpark. Ben jij benieuwd wat er nog meer in de nieuwe HUB staat? Ga hem dan nu lezen en ontdek nog meer interessante artikelen uit onze sector.

Onder meer in deze editie van HUB… 

HVO100: Tussenoplossing of toekomstmuziek?
Waar moet ik in investeren? Het is een vraag die geregeld door de hoofden van ondernemers spookt. Vanuit de kant van de overheid, producent en eindgebruiker kijken we naar HVO100 als biobrandstof. Is HVO100 een tussenoplossing of is het de toekomt?
Meer hierover lees je in het coververhaal van deze editie.

Volg je passie, niet het perfecte plaatje
Jimi Schrier van CS Transport is veel liever onderweg, in gesprek met klanten of hij helpt collega’s met laden en lossen dan dat hij achter een computer zit. En als het zondagavond is, heeft hij zin om de volgende dag weer aan de slag te gaan. Deze mentaliteit ziet hij in zijn omgeving lang niet altijd terug. We spreken hem over zijn passie.

‘We hebben internationale medewerkers heel hard nodig’
Ook in de transport- en logistieke sector zijn ze hard nodig. Zegt Peter Loef, programmamanager arbeidsmigratie bij de ABU, brancheorganisatie voor uitzendorganisaties. HUB spreekt hem over een actueel maatschappelijk thema met verschillende invalshoeken.

Regel nú de retrofit, voor het te laat is
Omdat het een tijdrovende klus is adviseert TLN: Ga nu aan de slag, voor het te laat is. We spreken met Vos Transport Zaltbommel en Limpens Elsloo over de retrofit in hun wagenpark.

Dit en nog veel meer lees je in de HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum? Of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.