HUB 7: met duurzaamheidsspecial

Deze extra grote editie van HUB staat weer vol met mooie en interessante artikelen uit de sector. Onder andere een artikel over digitalisering als onderdeel van je bedrijfsvoering, hoe word je 100 in de transport en logistiek en TLN zet logistiek in de schijnwerpers met de imagocampagne. Dat en nog veel meer! Naast de reguliere HUB hebben we dit keer ook een special over duurzaamheid toegevoegd aan het blad. Kortom genoeg leesvoer.

Onder ander deze editie van HUB… 

Digitalisering als onderdeel van je bedrijfsvoering
Wat is de meerwaarde van digitalisering en standaardisering als onderdeel van je bedrijfsvoering en ondernemerschap? HUB spreekt hierover met Martijn Kools, directeur van Segers Internationaal Transport en Hugo Bankers, adviseur digitale transitie bij TLN. ‘Het is een absolute voorwaarde om te overleven,’ weet Kools.

Hoe word je 100 in de transport en logistiek?
HUB spreekt met de twee bedrijven Koopman Logistics Group B.V. en J.H. van der Heijden Internationale Transporten B.V. over deze mooie mijlpaal. Hoewel de overeenkomsten opvallen, zijn het vooral de verschillen die beide bedrijven op hun eigen manier doeltreffend maken.

‘Veel potentie om te switchen van weg naar water’
Babiche van de Loo, programmamanager bij Joint Corridors Off-Road Zuid-Holland, legt uit dat er meer inzetopties zijn dan een vrachtwagen over de weg. ‘Onderzoek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en probeer de route over het spoor of water.’

TLN zet logistiek in de schijnwerpers
‘Het lukt alleen met logistiek’. Dat is de kern van de driejarige imagocampagne die begin september is gestart, op initiatief van TLN. Waarom een campagne? Staan we er dan slecht voor? We spreken met TLN-bestuursvoorzitter Elisabeth Post.

Duurzaamheid special met artikelen over:
– ‘Sta open voor verduurzaming van je warehouse’
– Groengas, Hybride en nu elektrisch
– Pionieren met elektrisch transport
– ‘Een slimme laadpaal wordt het nieuwe normaal’

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwe editie van ons ledenblad HUB. 

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum, of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.