HUB 8: Welke richting gaan we op in Nederland?

Het blad van en voor TLN leden is weer klaar om gelezen te worden! We zijn in aanloop naar de verkiezingen en daarom wijden we in deze HUB aandacht aan een artikel over het verkiezingsmanifest dat TLN heeft uitgebracht. Maar ook lees je weer mooie verhalen uit de sector, zo spreekt HUB met BUKO Transport over het vloeiende verloop tijdens de Grand Prix en praten we met Klaas Westra Transport over de fijne samenwerking in het familiebedrijf. Dat en natuurlijk nog veel meer!

Onder ander deze editie van HUB… 

Welke richting gaan we op in Nederland?
In aanloop naar Prinsjesdag en de Tweede Kamerverkiezingen in november heeft Transport en Logistiek Nederland een manifest geschreven voor politieke partijen. Doel hiervan is om politieke partijen te wijzen op het belang van transport en logistiek en de voorwaarde om Nederland draaiende te houden. Wat gaat er komende tijd gebeuren? Wat kunnen de leden doen?

‘Grand Prix van Zandvoort: logistiek in de overtreffende trap’
Het vloeiende verloop van het evenement is ondenkbaar zonder ondersteuning van TLN-lid en official event supplier BUKO Transport.

‘Wij doen alles met zijn allen’
‘Supertrots dat we met onze zoons samen in ons familiebedrijf werken’, vertelt Aukje Westra opgewekt. Samen met haar zoons en man Klaas bestuurt ze familiebedrijf Klaas Westra Transport.

Dynamische Logistiek van een cruiseschip
TLN loopt een dagje mee met VCK Cruise Services voor een bijzondere klus, de logistieke afhandeling van een cruiseschip in Rotterdam. Samenwerking, communicatie en improvisatie zijn de opvallende sleutels tot succes.

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwe editie van ons ledenblad HUB. 

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum, of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.