HUB 9: ‘Er is geen beter moment om samen te werken dan nu’

Deze maand ligt er weer een extra grote uitgave van HUB op jouw deurmat. We spreken in het ledenblad van TLN dit keer met de ABN AMRO en TLN-lid Euser over de marktontwikkelingen en de voorspellingen van komende periode. Ook spreken we met Liesbeth Brügemann, programmamanager bij TKI Dinalog over de potentie van Artificial Intelligence en spreken we familiebedrijf Vlot Logistics over de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en hoe ze dit doen. Met de beurs ICT & Logistiek in aantocht hebben we aan het blad dit keer een mooie ICT-special toegevoegd met artikelen over de ontwikkelingen op ICT gebied. Dit alles en meer vind je in de nieuwe HUB nummer 9!

Onder ander deze editie van HUB… 

‘Er is geen beter moment om samen te werken dan nu’
We spreken Albert Jan Swart, sectoreconoom en Bart Banning, sectorbankier bij de ABN AMRO en geven voorspellingen voor de komende periode.

Vitale medewerkers en minder verzuim
Duurzame inzetbaarheid is een thema dat regelmatig voorbij komt. Hoe doe je dat? TLN-lid Vlot Logistics gaat nog meer de focus leggen op duurzame inzetbaarheid, zowel op korte als lange termijn binnen het bedrijf.

Veilig naar Schiphol
Onlangs vond het bijzondere transport van panda Fan Xing van Ouwehands Dierenpark in Rhenen naar Schiphol plaats.

‘Artificial intelligence heeft enorme potentie’
Liesbeth Brügemann, programmamanager bij TKI Dinalog, denkt dat AI kan bijdragen aan betere supply chain. ‘Denk aan minder leegrijden, betere voorspellingen van vraag en aanbod. Zodat er uiteindelijk veel minder transport nodig is, maar wel meer waarde is in de keten.’

ICT-special met onder andere deze artikelen:
‘Ondernemen zonder data kan in de toekomst niet meer’
‘Automatiseren is stapsgewijs optimaliseren’
Apps en slimme koppelingen beloven veel voor transport

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwe editie van ons ledenblad HUB. 

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum, of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.