Laatste HUB van het jaar!

HUB 10, de laatste editie van 2023. Ook dit keer weer een mooi nummer vol met interessante artikelen uit onze sector. We spreken met TNO en het ministerie van I&W over het onderzoek en de ontwikkelingen als het gaat om waterstofverbrandingstrucks. We spreken met familiebedrijf J. Wessels & Zn. over de kracht van hun middenbedrijf en hoe ze zich staande houden in een markt vol overnames. En een interview met Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten, waarin hij praat over het belang van leiderschap, samenwerking in ketenverband en logistiek binnen defensie. Dat alles en nog veel meer is nu te lezen in de nieuwe HUB.

Onder andere deze editie van HUB… 

‘Heel wat transporteurs zien waterstof écht wel zitten’
De komst van elektrische trucks is niet te stuiten. Tegelijkertijd wordt duidelijk dat er behoefte is aan milieuvriendelijke alternatieven, zoals de waterstofverbrandingsmotor waar TNO onderzoek naar doet. We spreken met TNO en het ministerie van I&W over de ontwikkelingen en het onderzoek ernaar.

Door interesse krijg je wisselwerking
J. Wessels & Zn. vierde onlangs het 60-jarig jubileum. Wat is de kracht van dit middenbedrijf en hoe houden zij zich staande in een markt vol overnames?

Uitdagingen en innovaties in de logistieke vastgoedmarkt
Wie de ontwikkelingen in de logistiek vastgoed volgt, ziet dat het enorme tekort aan distributiecentra in Nederland volgend jaar aanhoudt. Hierdoor groeit de markt scheef. Vastgoedspecialisten Steven Kersbergen en Alphons van Erven geven hun visie.

‘In de logistiek moet je altijd met scherp schieten’
Peter van Uhm over het belang van leiderschap, samenwerking in ketenverband en logistiek binnen defensie. ‘Vertoon goed leiderschap, dan krijg je je mensen mee en haal je het maximale uit je organisatie.

Dit en nog veel meer lees je in de HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum, of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.