Leden gevraagd voor bedrijvenpanel kostenontwikkelingen

Wil jij deelnemen aan een bedrijvenpanel dat input levert voor het rapport “Kostenontwikkelingen in het wegvervoer” dat ook dit najaar weer verschijnt? Meld je dan aan!

Jaarlijks wordt het rapport “Kostenontwikkelingen in het wegvervoer” door onderzoeksbureau Panteia opgesteld in opdracht van TLN en evofenedex. De inhoud van het rapport is mede samengesteld uit de gebruikerservaringen van de leden van TLN, evofenedex en andere partijen in de logistieke sector.

Voor het verzamelen van gegevens zet Panteia onder een zogeheten bedrijvenpanel een enquête uit. In deze enquête wordt een aantal kostprijs gerelateerde vragen gesteld. Zoals vragen over materieel, verzekering, brandstof, loonkosten, reparatiekosten en algemene marktontwikkelingen.

Jij kunt deelnemen aan dit bedrijvenpanel! Als je een e-mail stuurt naar rvstraaten@tln.nl met de opmerking “Bedrijvenpanel Panteia”, zullen wij je gegevens aan Panteia verstrekken. Panteia zal vervolgens de enquête naar jou toesturen.

Meer weten?

Contact de expert

Roger van Straaten

Beleidsadviseur

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.